Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Earth Hour + Street Fashion

Well well, Πώς πάτε με την ευαισθητοποίηση,τον ακτιβισμό και γενικά με ότι έχει να κάνει με δραστηριότητα που να φανερώνει ύπαρξη κουλτούρας και πολιτισμού??


Ελπίζω να σκίζετε και ειδικά εσείς εκεί έξω της λοατ* κοινότητας που είστε/είμαστε απο φύση άτομα που κανένα είδος κατεστημμένου και μόδας συμβιβασμού δεν μας παίρνει απο κάτω,κάνοντάς μας να εγκαταλείπουμε μέχρι και την κοινή λογική μας...ακόμα κι αν δεν υπάρχει υπόβαθρο εκπαίδευσης.


Anyway, σήμερα θέλω να δω την ευαισθητοποίσή σας στο μεγαλείο της και στις 20.30 να σβήσουμε όλοι τα φώτα και τηλεόρασεις και τα συναφή για ΜΙΑ ώρα, την ώρα της Γης...


Αυτό έπρεπε να το κάνουμε κάθε χρόνο απο τότε που ξεκίνησε στο Σύδνεϋ αλλά φέτος (θενκ Σκάι) η Ελλάδα λέει, είναι πρώτη σε συμμετοχές (γουάου), εδώ πάντως θεωρείται πολύ φυσικό πως εκείνη την ώρα θα πέσουμε μαζικά στα σκοτάδια...αλλά Σκανδιναβία και περιβαντολλογική ευαισθητοποίηση (για να μην αναφερθώ,τουλάχιστον προς το παρόν, στις υπόλοιπες ευαισθητοποιήσεις τους) είναι ένα Μεγάλο κεφάλαιο...Αχ τι να πεις!



Και κατόπιν έρευνας,επειδή η τέχνη μου δε γίνεται να μείνει έτσι (Ποιά τέχνη?? Ε η τέχνη της μόδας ντε, σα να μη με ξέρεις κάνεις,αντ'απο 'κει :Pp) θα παρουσιάσω ένα compilation απο street fashion με επίκεντρο αυτή του Όσλο, ναι?






















*λεσβιακή,ομοφυλόφιλη,αμφιφυλόφιλη και τρανσεξουαλική κοινότητα

2 σχόλια:

xipasmenos είπε...

mou aresei h proteleytaia!!!

Ανώνυμος είπε...

nai den lew na ta svinoume ta fwta mia fora to xrono alla den nomizw oti arkei mono auto gia na swsoume ton planhth..kai mporei i ellada na einai apo tis prwtes xwres pou summeteixe alla exei polu dromo mprosta tis mexri na endiaferthei pragmatika me to perivallon...kai den ennow mono se epipedo kratous alla kai se proswpiko epipedo...nomizw oti mas leipei i oikologiki suneidisi ...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails