Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Queer as Me!

Hey Bitches!


Η πρότασή μου για Fall/Winter :P


It's been a while απο την τελευταία ανάρτηση αλλά πολλά συμβαίνουν,δεν προλαβαίνω να κάθομαι στο που σου,χώρια το ότι ξεχνάω τους κωδικούς συνέχεια επειδή κάνω παιχνίδια με το μυαλό μου για να δω αν θυμάμαι και κάθε φορά τους αλλάζω,τους γράφω και τους κρύβω σε διαφορετικά μέρη (how fucking hot is that?)

Έχω πεθάνει στα ταξίδια και στα ψώνια.

Έχει αναπτυχθεί μέσα μου ένας ισχυρός ιός - λέγεται ακτιβισμός !! και με έχει πιάσει ΠΑΝΙΚΟΣ να διεκδικήσω τα ''God given'' rights μου. Μπορεί να μη με οφελούν άμεσα αλλά είναι το μέλλον ρε πούστη μου, δε θα παραδώσω την ισότητά μου σε κανέναν που προσπαθεί να την αποσιωπήσει.

Είχε ελαφρώς αποσιωποιηθεί αυτό το πάθος όσο ήμουν στο Όσλο (γτ απλά εκεί όλα φαίνονταν ΤΟΣΟ δεδομένα) αλλά αφού came across ένα άρθρο στη λατρεμένη wikipedia για τα lgbt rights all over the globe και είδα την Ελλάδα, το πρώτο που με έπιασε ήταν τεράστιος θυμός (κάνοντας και τις συγκρίσεις φυσικά) και αμέσως μετά είχα την ανάγκη να επιλέξω ανάμεσα σε δύο στιγμιαίες σκέψεις: 1. Μεταναστεύω αμέσως σε άλλο κράτος-μέλος (Κύπρος και Βουλγαρία ήταν instantly εκτός) ή 2. Πιέζω - Πιέζω - Πιέζω, γίνομαι σπυρί (έστω και ξανθό) στον κώλο τους!

Επέλεξα το δεύτερο (φυσικά - όπως και οφείλει ΚΑΘΕΝΑΣ που έχει το μυαλό να κατανοήσει την ασύλληπτη αδικία που υφίσταται) και έναυσμα σε αυτό δεν ήταν μόνο το άρθρο αλλά και μια φράση απο ένα παιδί στο pride όταν του ανέφερα πως η εκδήλωση βοηθάει ιδιαίτερα την κοινότητα, η εν λόγω φράση: ''Ποιά κοινότητα??''

Αντέδρασα γελώντας ευγενικά με το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αστείο του και απομακρύνθηκα άμεσα απο τη μόλυνσή του!

Ότι φασιστικό αίσθημα έχω, θα μου βγει Τώρα!

Η πυρά είναι το μόνο που αρμόζει σε άτομα που σιωπούν,δέχονται καθημερινές αδικίες, αφήνουν τα hate speeches να πηγαινοέρχονται ,δε ζουν περήφανοι και out of the closet (sic),δεν υποστηρίζουν τις επιδιώξεις της κοινότητας και σε επέκταση την κοινότητα.
Ο Μωάμεθ να τους βοηθήσει να μη βρεθούν μπροστά μου!

Γιατί τόσος θυμός, μπορεί να μη μου βγαίνει με τους hetero dudes (οι οποίοι-ες βρίσκονται σε βαθύ κικεώνα άγνοιας άλλωστε, δε μου φταίνε τπτ και το μόνο που έχω να κάνω είναι να τους εκπαιδεύσω κι εγώ και όλη η κοινότητα ως σώμα γτ όπως είχε πει η Debbie ''Educate 'em or shoot 'em'') αλλά μου βγαίνει με μέλη της κοινότητας που δρουν όπως περιέγραψα. Enough λοιπόν! Enough!

Για να μη σχολιάσω την εμπειρία μου με το Μιλκ (το οποίο είδα στο Όσλο) και τους πάρει όλους και τους σηκώσει!

Κατά τα άλλα ο Σεπτέμβριος προ των πυλών οπότε και θα είμαι ως επι το πλέιστον Αθήνα,μέχρι τα τέλη όπου θα πάω Παρίσι να συναντήσω ένα φωτογράφο (σου λέει μεγάλο ταλέντο - δουλεύει σε ένα super hot project) και ελπίζω να έρθω με καλά νέα παράλληλα με το να καταλήξω σε μέθοδο αποτρίχωσης γτ δεν έχω καταλάβει ακόμα τι μου αρέσει απο όλα όσα δοκίμασα!


Cheers Bitches and Be Fierce!

4 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Νομίζω αρχίζεις επανάσταση!!!

ProFyLaKtiKo είπε...

καλέ εσύ έχεις πάρει φόρα και δεν κρατιέσαι... δεν σε προλαβαίνουμε :)

καλό παρίσι!

milch-käfer είπε...

To Milch απόψε εκτοξεύεται σε Όσλο και Ελσίνκι
πρέπει να το σέβονται και να του φτιάχνουν ροζ τζαντζίκι!

milch-käfer είπε...

To Μilch εκτοξεύεται σε Όσλο και Ελσίνκη,
πρέπει να το σέβονται και να του δίνουν ροζ τζατζίκι!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails