Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Όλοι στις Κάλτσες!






Καλό Μήνα Μπίτσις!

Ξέρω είμαι του αφάντου, αλλά τί θες να κάνω γλυκειά μου? εε? έχω θέματα και μάλιστα πολλά...

Οι δουλειές μου με το να είμαι κρεμάστρα ρούχων έχουν αυξηθεί επικίνδυνα, σε σημείο που αναρωτιέμαι πως η μοίρα μου στέλνει μήνυμα να αλλάξω οπτική γωνία, όμως αυτό είναι τόοοοοσο απύθμενα κουραστικό (σκατά στον τάφο αυτού που είπε πως είναι εύκολο να είσαι μονδέλα) που δεν ξέρω τι θέλω!



Πώς να είσαι ''high fashion'' ακόμη και σε περίοδο πανδημίας!



Στη σχολή όλα είναι σούπερ και τελειώνω τον επόμενο Σεπτέμβριο (Πρώτα ο Βούδας).

Οι γονείς μου επίσης έχουν αρχίσει να προσαρμόζονται με τη σεξουαλικότητά μου, σε πρωτόγνωρα επίπεδα, πράγμα που με καθιστά ιδιαίτερα ευτυχή!

(τώρα αν σε πάρω τηλέφωνο το ξημέρωμα, ή όποια ώρα, και ωρύομαι γοερά τότε be ready to host me γιατί μάλλον θα είμαι evicted! - άι νόου - αντιφατικό αλλά έτσι είναι οι γονείς μου, για να καταλάβεις, όπως η ΕΕ χαρακτηρίστηκε πολιτικό UFO έτσι κι αυτοί είναι γονεϊκό UFO...)


Ένα απο τα θέματά μου όμως είναι ο νόμος, εδώ σε ενημερώνω πως έχω βαθειά συνείδηση του νόμου στο σημείο να είμαι εξαιρετικά νομιμόφρων και για εμένα η οποιαδήποτε παραβίασή του, απο την πιο απλή ως την πιο σύνθετη, (αν και δεν υπάρχουν απλές και σύνθετες , η παραβίαση του νόμου είναι ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ και πρέπει να τιμωρείται παραδειγματικά!) είναι κόκκινο πανί στα μάτια μου.







Με βάση την κείμενη νομοθεσία λοιπόν, το κάπνισμα δεν είναι νόμιμο στους κλειστούς χώρους, παρα μόνο στον ανοιχτό αέρα (με κάποιες εξαιρέσεις βέβαια που ουσιαστικά δεν ισχύουν αφού το υπουργείο δείχνει να ''κωλύεται'' να εκδίδει τις ειδικές άδειες - και καλά κάνει!)
Η Δημόσια Υγεία ΕΙΝΑΙ και ΠΡΕΠΕΙ να είναι Εθνική πρωτεραιότητα και αυτό απέδειξε η τρέχουσα κυβέρνηση.
Δεν έχει κανένας το δικαίωμα παράλληλα με τη διάπραξη της δικής του αυτοκτονίας (καπνίζοντας) να σκοτώνει κι εμένα και τον κάθε εμένα, σε κλειστό χώρο.

Τέλος και τελείωσε, το κάπνισμα μπορεί να συσχετιστεί πλέον ΜΟΝΟ με τους εξωτερικούς χώρους.





Σημειώνω δε πως ο καπνός του τσιγάρου είναι η κορυφή του παγόβουνου αφού όλα τα εκατοντάδες χημικά υποπροϊόντα του απορροφόνται απο τον εκάστοτε τοίχο και γίνονται μέρος του ακόμη και αν διαπραχθεί οποιοσδήποτε αερισμός του χώρου, κατά συνέπεια αν επισκεφθώ το σπίτι σου και έχεις καπνίσει πριν 1 χρόνο ή ακόμη και πριν 5 χρόνια, υφίσταμαι την επιβολή του θανάτου απο τη δική σου αμέλεια να βγεις σε ανοιχτό χώρο να καπνίσεις, δεν καθίσταμαι (με λίγα λόγια) πλέον κύριος της ζωής μου και η οποία παίρνεται στα χέρια ενός ''Άλλου'' - πράγμα εξωφρενικά, ανυπέρβλητα Εγκληματικό.

Ο νόμος αυτός προστατεύει λοιπόν ζωές, προστατεύει τη δημόσια υγεία, περιορίζει τους ανεύθυνους, αμόρφωτους και ανελέητα άψυχους καπνιστές.
Όλα θα μου πεις είναι θέμα ανθρώπου (αν στους συγκεκριμένους αξίζει αυτός ο χαρακτηρισμός), είναι θέμα παιδείας και ενημέρωσης.

(Πρέπει να επιδιωχθεί επέκταση της κύρωσης - δίωξης των παραβατών, σε ποινικό χαρακτήρα, πέραν του αστικού που είναι εν προκειμένω)

Μιλώντας για ενημέρωση, έχω δει καπνιστές - υποδείγματα, οι οποίοι αναγνωρίζουν την εγκληματική ενέργεια του να καπνίζεις σε εσωτερικό χώρο και βγαίνουν στον ανοιχτό αέρα - και στα ίδια τους τα σπίτια, φυσικά (δε θα πει πως παραμερίζεται η υγεία και ζωή των συνανθρώπων μας εκεί)

Έτσι είμαι υπερήφανος να ζω σε μια ιδιοκτησία ελεύθερη απο καπνό και όλα τα χημικά παράγωγα του τσιγάρου, με γονείς φανατικούς καπνιστές που έχουν τη γνώση και τη συνείδηση να μην ταυτίζουν, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, εσωτερικό χώρο με τσιγάρο. (ΤΕΛΕίΑ)

Επίσης είμαι υπερήφανος που παρέχω τις υπηρεσίες μου στο ΣΕΥΥΠ (Σώμα Ελεγκτών Υπηρεσιών Υγείας Πρόνοιας - του οικείου υπουργείου) και μου έχει δοθεί η πλήρης εξουσιοδότηση να επιβάλλω την απαραίτητη - προβλεπόμενη κύρωση στους παραβάτες του νόμου τους οποίους θα χαρακτήριζα επίσης ως ανεκπαίδευτους και ασυνείδητους γιατί δε νομίζω πως κάποιος θα τολμούσε να σκεφτεί να καπνίσει σε κλειστό χώρο, γνωρίζοντας τις συνέπειες που θα επιβάλλει στη ζωή των άλλων.

Για όποια καταγγελία παραβίασης του νόμου, μη διστάσεις να καλέσεις τη γραμμή 1142


Τέλος, δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να λυπηθώ που εξελέγη το Rio de Janeiro ως η διοργανώτρια πόλη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016.



(Αλήθεια ποιό απο τα εμβλήματα, σας αρέσει περισσότερο?)


και ακόμα πιο τέλος, σε αφήνω για να ασκήσω το, Δημοκρατικά καταρτισθέν, εκλογικό μου δικαίωμα, θέτοντας σε ισχύ τη Ροζ εξουσία μου και ψηφίζοντας τη λατρεμένη ακόλουθη Κυριακούλα και το ίδιο περιμένω και απο εσένα - Μην ακούω μαλακίες περι αποχής, Έλεος δλδ!
''Όλοι στις Κάλτσες'' λοιπόν, όπως λέω και στον τίτλο, κάνοντας και μια αναφορά στο λόγο που έβγαλε ο Πράσινος πρόεδρος (όχι του τριφυλλιού καλέ!) στον προεκλογικό του λόγο στη Θεσσαλονίκη.

Με αντικαπνιστικούς ροζ χαιρετισμούς,

Μαρίνα Καλαμιώτου!

6 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Ναι ξέρω.. μόνο τι πόδι δεν ξέρω να βάλω μέσα...

milch-käfer είπε...

Το Milch σε ευχαριστεί που του έριξες τον ψήφο σου στις εκλογές
και σου εύχεται καλό βράδυ με 10 βρωντερές κλανιές!

Το Milch απόψε εκτοξεύεται σε Όσλο και Ελσίνκι
πρέπει να το σέβονται και να του δίνουν ροζ τζατζίκι!

Ο g spot θέλει να γίνει το νέο gay-käfer της Käferland;

milch-käfer είπε...

Το Μilch θα πάει στον γιατρό να βγάλει ένα κουράδι
γιατί έφαγε πολλές φακές με παγωτό εχτές το βράδυ!

Το Milch απόψε εκτοξεύεται σε Όσλο και Ελσίνκη
πρέπει να το σέβονται και να του δίνουν ροζ τζατζίκι!

Το Milch περιμένει την απάντηση του gspot για το εθνικό θέμα της Käferland!

milch-käfer είπε...

Το Milch απόψε εκτοξεύεται σε Όσλο και Ελσίνκη
πρέπει να το σέβονται και να του δίνουν ροζ τζατζίκι!

To Μilch περιμένει ακόμα την απάντηση του gspot αλλιώς θα πάρει άλλος τη θέση του gay-käfer!

G Spot Unveiled© είπε...

Agapito milch!

nomiza pws ta sxolia sou itan mono ta eufantasta poiimatakia!
Afou omws exoun kai diadrastiko xaraktira,let it be!

Omws,den exw apolytws antilifthei akomi tin protasi sou. Opote if you could pls elaborate, tha apantousa analogws :)

tous antikapnistikous xairetismous mou!

milch-käfer είπε...

To whale και το shop είναι πολύ καλτάκες
πρέπει να τις συχαίνονται αλλιώς θα είναι βλάκες!

Το Milch απόψε εκτοξεύεται σε Όσλο και Ελσίνκη
πρέπει να το σέβονται και να του δίνουν ροζ τζατζίκι!

Το Milch είχε κάποτε στην Käferland ένα gay käfer που το έδιωξε γιατί ήταν ασεβεί και ήθελε να γίνει Milch στην θέση του Milch!Kαι τώρα χρειάζεται καινούργιο gay käfer που να είναι ένα γλυκό χαρούμενο ροζ gay käfer!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails